Ikea antilop

ANTILOP Syöttötuoli/tarjotin, valkoinen/hopea – IKEA

Vertaa hintoja IKEA Antilop Syöttötuolit. Parhaat tarjoukset 1 verkkokaupasta. Puolueeton hintavertailu. Lue arvostelu tai jaa kokemuksia.

ANTILOP Syöttötuoli/tarjotin, valkoinen/hopea ANTILOP-syöttötuoli on helppo purkaa ja ottaa mukaan, joten lapsesi voi syödessään istua yhtä turvallisesti ja vakaasti kotona, ystävän luona tai ravintolassa. Hyvää ruokahalua! Helppo purkaa, helppo kantaa mukana.

ANTILOP Syöttötuoli + istuinvyö, valkoinen/hopea – IKEA

ANTILOP Syöttötuoli + istuinvyö, valkoinen/hopea ANTILOP-syöttötuoli on helppo purkaa ja ottaa mukaan, joten lapsesi voi syödessään istua yhtä turvallisesti ja vakaasti kotona, ystävän luona tai ravintolassa. Hyvää ruokahalua! Helppo purkaa, helppo kantaa mukana.

ANTILOP Syöttötuolin tarjotin, valkoinen – IKEA

ANTILOP Syöttötuolin tarjotin, valkoinen. Korotetut reunat estävät roiskeita valumasta lattialle. Lapsilla on herkkä iho, mutta ei huolta: tämä tuote on testattu, hyväksytty ja täysin vapaa sellaisista aineista, jotka voisivat vahingoittaa lapsesi ihoa tai terveyttä.

ANTILOP Tukityyny, valkoinen – IKEA

ANTILOP Tukityyny, valkoinen. Ilmatäytteinen tukityyny tarjoaa pehmeää ja mukavaa tukea ja tekee ruokailuhetkistä miellyttävämpiä. Valmistettu vaarattomasta ja kestävästä muovista, joka on helppo pyyhkiä kuivaksi.

ANTILOP Päällinen, sininen/punainen – IKEA

ANTILOP Päällinen, sininen/punainen ANTILOP-tukityynyn värikäs päällinen tekee syöttötuolista erittäin pehmeän ja mukavan. Päällisen voi pestä pesukoneessa, ja se on helppo irrottaa ja kiinnittää paikalleen. Päällinen taittuu pienen taskukirjan kokoiseksi, joten sen kuljettaminen on helppoa.

ANTILOP Syöttötuolin istuin – IKEA

ANTILOP Syöttötuolin istuin

Syöttötuolit & pehmusteet – Laadukkaat ja turvalliset – IKEA

Syöttötuolit & pehmusteet – Laadukkaat ja turvalliset – IKEA

Laadukas ja turvallinen syöttötuoli vauvalle. Osta mieleisesi syöttötuoli tavaratalosta tai verkkokaupasta. Katso myös pehmusteet ja tarjottimet.

ANTILOP Syöttötuolin jalka – IKEA

ANTILOP Syöttötuolin jalka

IKEA Antilop halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Vertaa hintoja IKEA Antilop Syöttötuolit. Parhaat tarjoukset 1 verkkokaupasta. Puolueeton hintavertailu. Lue arvostelu tai jaa kokemuksia. Löydä suosituimmat IKEA tuotteet halvemmalla.

Keywords: ikea antilop, antilop ikea