Ikea keittiöaltaat

Keittiöhanat & tiskialtaat – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Keittiöhanat & tiskialtaat – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön. Uutuuksia ja vanhoja tuttuja. Klikkaa tuotevalikoimaan ja löydä ENHET-keittiöösi sopiva allas ja hana.

Säästä vettä jokaisella käyttökerralla laadukkaan keittiön altaan ja hanan avulla. Katso keittiön allas ja hana -valikoima ja tule ostoksille!

Tiskiallas tarpeidesi mukaan – IKEA

Tiskiallas tarpeidesi mukaan – IKEA

Tiskialtaan osat estävät ruoantähteitä valumasta viemäriin ja ehkäisevät …

Tiskiallas on keittiössä keskeisessä roolissa. On tärkeää, että tiskiallas on oikein mitoitettu vastaa käyttäjän tarpeita, tyylikästä ulkonäköä unohtamatta.

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön – Katso tuotevalikoima – IKEA

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön – Katso tuotevalikoima – IKEA

Esimerkiksi astioiden huuhteluun ja kuivaukseen löydät toimivat tuotteet, jotka ovat käytännöllisiä ja suunniteltu sopimaan useimpiin tiskialtaisiin.

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön. Uutuuksia ja vanhoja tuttuja. Klikkaa tuotevalikoimaan ja löydä ENHET-keittiöösi sopiva allas ja hana. Tilaa verkkokaupasta.

Tiskialtaan osat ovat keittiön näkymättömiä sankareita – IKEA

Tiskialtaan osat ovat keittiön näkymättömiä sankareita – IKEA

Tiskialtaan osat estävät ruoantähteitä valumasta viemäriin ja ehkäisevät epämiellyttäviä hajuja keittiössä. Mallistomme vesilukoilla on jopa 25 vuoden takuu. Tutustu!

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi siistinä – IKEA

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi siistinä – IKEA

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi järjestyksessä ja helpottavat arjen askareissa. Meiltä löydät hyödylliset tarvikkeet, kuten talouspaperitelineen, tutustu!

HAVSEN Tiskiallas, etuosa näkyvillä, valkoinen – IKEA

HAVSEN Tiskiallas, etuosa näkyvillä, valkoinen. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

LÅNGUDDEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton …

LÅNGUDDEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 56×53 cm – IKEA

LÅNGUDDEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 56×53 cm 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu Ruostumattomasta teräksestä valmistettu allas on hygieeninen, kestävä ja helppo pitää puhtaana.

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs …

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 54×44 cm – IKEA

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 54×44 cm Virtaviivainen ja siro allas tuo keittiöön tyylikästä ilmettä. Pienisäteiset kulmat jättävät enemmän tilaa pannuille, ja kestävä ruostumaton teräs kestää lämpöä ja hylkii likaa, joten se on helppo pitää puhtaana ja raikkaana.

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta … – IKEA

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 72×46 cm – IKEA

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 72×46 cm Kvartsin luontaisen värivaihtelun ansiosta KILSVIKEN-tiskiallas on yksilöllinen valinta keittiöön. Pinta kestää kulutusta, naarmuja, kuumuutta, tahroja ja iskuja. Sileä ja ei-huokoinen pinta ei tahriinnu.

Keywords: ikea keittiöaltaat, ikea keittiö allas, ikea allas keittiö, ikea musta allas, upotettava allas ikea, ikea altaat keittiö, ikea posliiniallas