Ikea koristetyynyt

Koristetyynyt ja koristetyynynpäälliset edullisesti – IKEA

Koristetyynyt ja koristetyynynpäälliset edullisesti – IKEA

Koristetyynyt, ja niiden värit sekä kuviot tekevät sisustuksesta persoonallisen. Uudet koristetyynynpäälliset piristävät kotiasi helposti. Tutustu!

Koristetyynyt – Sisustustyynyt ja sohvatyynyt – IKEA

Sisustustyynyt ja sohvatyynyt – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Neliömäinen, suorakulmion muotoinen tai sylinterimäinen sisustustyyny tukee kehoasi. Sohvalle, nojatuoliin ja sänkyyn asetellut tyynyt tukevat myös tyyliäsi.

Sisustustyyny ja sohvatyyny ovat kaunis ja käytännöllinen sisustuselementti. Löydä kattava valikoima sisustustyynyjä ja sohvatyynyjä. Tutustu valikoimaan!

VÄNDEROT Koristetyyny, valkoinen, 50×50 cm – IKEA

Tuotetiedot. Tyynyn ilmettä on helppo muuttaa, sillä kumpikin puoli on erilainen. Pehmeää puuvillasamettia, joka korostaa värien syvyyttä. Kuohkea höyhentäyte …

VÄNDEROT Koristetyyny, valkoinen, 50×50 cm Pehmeä ja pöyheä tyyny, jossa on täytteenä sorsalinnun höyheniä ja unelmanvalkoinen puuvillasamettipäällinen. Kullakin puolella on eri kuvio, jotta voit vaihtaa tyyliä. Antaa viimeisen silauksen istuimelle tai sängylle.

KÄRLEKSGRÄS Koristetyyny, harmaa, 40×40 cm – IKEA

KÄRLEKSGRÄS Koristetyyny, harmaa, 40×40 cm Mukavan pehmeä tyyny, jonka meleeratussa pilvenharmaassa kankaassa on hillitty kiilto. Saat sohvalle tai sängylle …

KÄRLEKSGRÄS Koristetyyny, harmaa, 40×40 cm Mukavan pehmeä tyyny, jonka meleeratussa pilvenharmaassa kankaassa on hillitty kiilto. Saat sohvalle tai sängylle uutta ilmettä yhdistelemällä useita erivärisiä ja erikokoisia tyynyjä. Valmistettu kokonaan kierrätyspolyesteristä.

TURILL Koristetyyny, valkoinen/musta, 40×40 cm – IKEA

Polyesteri on kestävä, nopeasti kuivuva ja eristävä materiaali, joka sopii ihanteellisesti tekstiileihin ja tyynyjen, peittojen ja kalusteiden täytteisiin.

TURILL Koristetyyny, valkoinen/musta, 40×40 cm Mitä jos lisäisit sohvalle hieman pehmeyttä? Tämä tyynynpäällinen on valmistettu erittäin pehmeästä mikrokuidusta. Se on erityisen mukava poskeasi vasten, kun otat nokoset. Mikrokuitupäällinen tuntuu erityisen pehmeältä ihoa vasten.

SANDTRAV Koristetyyny, harmaa/valkoinen, 45×45 cm – IKEA

SANDTRAV Koristetyyny, harmaa/valkoinen, 45×45 cm Tämä tyyny ei kaipaa kuvioita, sillä paksun puuvillakankaan rouhea tekstuuri antaa harmaalle/valkoiselle …

SANDTRAV Koristetyyny, harmaa/valkoinen, 45×45 cm Tämä tyyny ei kaipaa kuvioita, sillä paksun puuvillakankaan rouhea tekstuuri antaa harmaalle/valkoiselle tyynylle reilusti luonnetta. Pehmeän höyhentäytteen ansiosta tyyny tekee sohvasta tai lepotuolista entistä mukavamman.

KRANSBORRE Koristetyyny, vaalea roosa, 40 cm – IKEA

KRANSBORRE Koristetyyny, vaalea roosa, 40 cm KRANSBORRE-tyyny piristää tunnelmaa pyöreällä muodollaan. Samettityynyn keskellä oleva päällystetty nappi lisää …

KRANSBORRE Koristetyyny, vaalea roosa, 40 cm KRANSBORRE-tyyny piristää tunnelmaa pyöreällä muodollaan. Samettityynyn keskellä oleva päällystetty nappi lisää ylellisen vivahteen sohvalle tai nojatuolille, ja tyyny on helppo yhdistää eri tyyleihin.

Keywords: ikea koristetyynyt, koristetyynyt ikea, koristetyyny ikea, ikea koristetyynynpäällinen, ikea koristetyynynpäälliset, ikea koristetyyny, ikea tyynyt ja tyynynpäälliset, ikea kissatyyny