Ikea lehtikotelo

Lehtikotelot – Lehtien säilytys edullisesti – IKEA

Lehtikotelot – Lehtien säilytys edullisesti – IKEA

Lehtikotelo on suunniteltu sopimaan yhteen IKEA-säilytysratkaisujen kanssa. Valitse tyyliisi sopivin lehtien säilytyslaatikko valikoimastamme. Tutustu!

KNUFF Lehtikotelo, 2 kpl, vaneri – IKEA

KNUFF Lehtikotelo, 2 kpl, vaneri. 14,99 …

KNUFF Lehtikotelo, 2 kpl, vaneri. Käsittelemätöntä puuta. Voidaan öljytä tai petsata persoonallisen ilmeen ja kulutusta kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

TJENA Lehtikotelo, valkoinen – IKEA

TJENA Lehtikotelo, valkoinen. 7,99/2 kpl …

TJENA Lehtikotelo, valkoinen. Eivätkö tärkeät paperit ja lasten piirustukset tahdo pysyä järjestyksessä? Lehtikotelojen avulla niiden järjestäminen käy nopeasti. Valitse mieleisesi väri tai anna luovuuden kukkia ja tuunaa kotelo ihan omannäköiseksi.

DRÖNJÖNS Lehtikotelo, valkoinen – IKEA

DRÖNJÖNS Lehtikotelo – IKEA

Järjestä ympäri kotia leviävät paperit, reseptit ja lehdet yhteen paikkaan. Valkoinen metallilehtikotelo on kevyt, ja lisäksi läpinäkyvästä kotelosta sisällön …

DRÖNJÖNS Lehtikotelo. Kädensijan ansiosta kotelo on helppo vetää ulos hyllystä.

NIMM Lehtikotelo, musta – IKEA

”NIMM-sarjaa luodessamme keskityimme jokaiseen yksityiskohtaan luodaksemme sarjan edullisia laatikoita ja tarvikkeita, jotka sopivat mihin tahansa …

NIMM Lehtikotelo, musta Ovatko paperisi, reseptisi ja laskusi sekaisin kaikkialla? Järjestä ne sen sijaan näihin lehtikoteloihin ja säästä etsimiseen kuluvaa aikaa. Koteloita on myös helppo kuljettaa mukana. Suunniteltu A4-kokoisten paperien säilytykseen.

KUGGIS Lehtikotelo, valkoinen – IKEA

KUGGIS Lehtikotelo, valkoinen Käytännöllisissä ja kestävissä lehtikoteloissa reseptit, laskut ja muut irtopaperit pysyvät järjestyksessä.

KUGGIS Lehtikotelo, valkoinen Käytännöllisissä ja kestävissä lehtikoteloissa reseptit, laskut ja muut irtopaperit pysyvät järjestyksessä. Ne on myös helppo siirtää paikasta toiseen tarvittaessa. Suunniteltu A4-kokoisten paperien säilytykseen. Helppo vetää esiin selkämyksessä olevan reiän ansiosta.

TJABBA Lehtikotelo, valkoinen – IKEA

TJABBA Lehtikotelo, valkoinen Tässä lehtikotelossa voit säilyttää kaikenlaista aina sanomalehdistä ja laskuista lasten ensimmäisiin piirustuksiin.

TJABBA Lehtikotelo, valkoinen Tässä lehtikotelossa voit säilyttää kaikenlaista aina sanomalehdistä ja laskuista lasten ensimmäisiin piirustuksiin. Sitä on myös helppo siirtää, kun haluat järjestellä kirjahyllyn. Lehtikoteloiden avulla pidät tärkeät paperit ja lasten piirustukset järjestyksessä.

TJENA Lehtikotelo, kuvioitu/roosa – IKEA

TJENA Lehtikotelo, kuvioitu/roosa Käytännöllinen ja kaunis säilytysratkaisu irtonaisille papereille, laskuille ja muille tärkeille asioille.

TJENA Lehtikotelo, kuvioitu/roosa Käytännöllinen ja kaunis säilytysratkaisu irtonaisille papereille, laskuille ja muille tärkeille asioille. Lehtikotelo on helppo kuljettaa, ja se on valmistettu suurimmaksi osaksi kierrätyspaperista. Suunniteltu A4-kokoisten paperien säilytykseen.

TJOG Lehtikotelo, tummanharmaa – IKEA

TJOG Lehtikotelo, tummanharmaa Taltuta kaaos ja järjestä irtonaiset paperit, reseptit ja lehdet tähän lehtikoteloon. Etikettipidike on kaunis, ja etikettiin …

TJOG Lehtikotelo, tummanharmaa Taltuta kaaos ja järjestä irtonaiset paperit, reseptit ja lehdet tähän lehtikoteloon. Etikettipidike on kaunis, ja etikettiin on helppo merkitä, mitä kotelossa on. Lehtikotelo on helppo vetää ulos kahvan avulla.

Keywords: ikea lehtikotelo