Ikea mallisto

IKEA-mallistot – Tutustu laajaan mallistovalikoimaamme

IKEA-mallistot – Tutustu laajaan mallistovalikoimaamme – IKEA

IKEA-mallistot ovat ajankohtaisia ja odotettuja tuotevalikoimia, joilla sisustat kotisi trendien mukaiseksi. Katso tämän hetkiset mallistomme yhdeltä …

IKEA-mallistot ovat ajankohtaisia ja odotettuja tuotevalikoimia, joilla sisustat kotisi trendien mukaiseksi. Katso tämän hetkiset mallistomme yhdeltä sivulta ja tule ostoksille. Mallistot ovat myynnissä usein rajoitetun ajan.

Uutuudet ja mallistot – IKEA

Tutustu uutuustuotteisiin ja osta suosikkisi verkosta! Inspiroidu tämän kauden sisustustyyleistä ja -ideoista – täältä löydät IKEA-maailman uudet tuotteet.

Mallistosta poistuvat tuotteet – Vielä ehdit ostoksille – IKEA

Mallistosta poistuvat tuotteet – Vielä ehdit ostoksille – IKEA

IKEA-tuotevalikoimasta poistuvat tuotteet löydät nyt yhdeltä sivulta. Katso kaikki IKEA poistuvat tuotteet. Tilaa poistumassa olevat tuotteet verkkokaupasta …

IKEA-tuotevalikoimasta poistuvat tuotteet löydät nyt yhdeltä sivulta. Katso kaikki IKEA poistuvat tuotteet. Tilaa poistumassa olevat tuotteet verkkokaupasta tai tule ostoksille tavarataloon. Katso valikoima!

IKEA-esitteet ja kuvastot

IKEA-esitteet ja kuvastot – IKEA

Tutustu IKEA-esitteisiin ja -kuvastoihin. Inspiroidu keittiökuvastosta 2022. Tutustu myös muihin julkaisuihimme. Perinteinen IKEA-kuvasto on lopetettu.

BASTUA-mallisto – IKEA

BASTUA-mallisto – IKEA

BASTUA-mallisto lanseerataan maaliskuussa 2023 IKEA-tavarataloissa ympäri maailmaa. Lisätietoja mallistosta löydät tältä sivulta.

IKEA ja Marimekko – BASTUA-mallisto – tiedote

IKEA ja Marimekko – BASTUA-mallisto – tiedote – IKEA

9.2.2023 — IKEA ja Marimekko tuovat markkinoille BASTUA-malliston, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta, hyvinvoinnista ja itsestä …

IKEA ja Marimekko tuovat markkinoille BASTUA-malliston, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta, hyvinvoinnista ja itsestä huolehtimisesta. Rajoitetun ajan saatavilla olevaan mallistoon kuuluu 26 tuotetta esimerkiksi tekstiilejä värikkäissä kuoseissa, lasituotteita ja huonekaluja.

Uudet tuotteet & trendikkäät IKEA-uutuudet

Uudet tuotteet & trendikkäät IKEA-uutuudet – IKEA

Uudet tuotteet ja kiinnostavat IKEA-uutuudet! Valikoima vaihtuu neljä kertaa vuodessa. Tutustu trendikkäisiin uutuuksiin ja tule ostoksille!

VINTERFINT-mallisto – Myös verkkokaupasta – IKEA

VINTERFINT-mallisto – Myös verkkokaupasta – IKEA

VINTERFINT-mallistoa on innoittanut tänä vuonna ruotsalaisen maaseudun punaiset tuvat sekä perinteikäs kansantaide. Tutustu mallistoon!

Ikean Marimekko-mallisto vihdoin julki – Tältä se näyttää

9.2.2023 — Marimekon ja Ikean yhteinen Bastua-mallisto on vihdoin julkaistu. Tarkkaan varjellusta mallistosta julkaistiin maistiaisena vain yksi tuote …

Keywords: ikea mallisto