Ikea pärup

PÄRUP-sarja – Tyylikäs sohvamallisto – IKEA

PÄRUP-sarja – Tyylikäs sohvamallisto – IKEA

PÄRUP Sofa, Vissle gray … Product details. Timeless design with delicate details such as piping around the armrests and wooden legs. The legs leave space under …

PÄRUP-sarjan sohvat ovat tyylikkäitä. Valikoimassa mm. vihreät sohvat. Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille tavarataloon tai verkkokauppaan.

PÄRUP 2:n istuttava sohva, Vissle harmaa – IKEA

PÄRUP 2:n istuttava sohva, Vissle harmaa Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? PÄRUP-sohvaan on helppo ihastua: se on tyylikäs ja nopea koota, ja helposti irrotettavan ja pestävän päällisen ansiosta sohva on myös helppohoitoinen. Kutsuva kaluste, jossa on reilusti tilaa rakkaimmillesi!

PÄRUP 3:n istuttava sohva, Vissle harmaa – IKEA

PÄRUP 3:n istuttava sohva, Vissle harmaa Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? PÄRUP-sohvaan on helppo ihastua: se on tyylikäs ja nopea koota, ja helposti irrotettavan ja pestävän päällisen ansiosta sohva on myös helppohoitoinen. Kutsuva kaluste, jossa on reilusti tilaa rakkaimmillesi!

PÄRUP 3:n istuttava sohva + divaani, Gunnared beige

PÄRUP 3:n istuttava sohva + divaani, Gunnared beige – IKEA

PÄRUP 3:n istuttava sohva + divaani, Gunnared beige Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? PÄRUP-sohvaan on helppo ihastua: se on tyylikäs ja nopea koota, ja helposti irrotettavan ja pestävän päällisen ansiosta sohva on myös helppohoitoinen. Kutsuva kaluste, jossa on reilusti tilaa rakkaimmillesi!

PÄRUP 2:n istuttava sohva, Gunnared beige – IKEA

PÄRUP 2:n istuttava sohva, Gunnared beige Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? PÄRUP-sohvaan on helppo ihastua: se on tyylikäs ja nopea koota, ja helposti irrotettavan ja pestävän päällisen ansiosta sohva on myös helppohoitoinen. Kutsuva kaluste, jossa on reilusti tilaa rakkaimmillesi!

PÄRUP Päällinen 3:n istuttavaan sohvaan, Gunnared beige

PÄRUP Päällinen 3:n istuttavaan sohvaan, Gunnared beige – IKEA

PÄRUP Päällinen 3:n istuttavaan sohvaan, Gunnared beige Tämän päällisen villamainen pinta antaa sohvallesi lämpimän ja kutsuvan ilmeen. Kestävässä kuituvärjätyssä materiaalissa on meleeraus, ja sen päällinen on helppo irrottaa ja pestä pesukoneessa.

PÄRUP Päällinen 3:n istuttavaan sohvaan, Vissle harmaa

PÄRUP Päällinen 3:n istuttavaan sohvaan, Vissle harmaa – IKEA

PÄRUP Päällinen 3:n istuttavaan sohvaan, Vissle harmaa Tämä kestävä päällinen on värjätty kahdella sävyllä, mikä antaa kankaalle tyylikkään ja syvän kaksivärisen ilmeen. Päällinen on myös helppo pitää puhtaana, sillä se on irrotettava ja konepestävä.

PÄRUP Sofa, Vissle gray – IKEA

PÄRUP Sofa, Vissle gray Do you believe in love at first sight? Sleek design, quick assembly and easy-care with a removable and washable cover make it easy to love PÄRUP sofa. Welcoming to all of your loved ones! The cover is easy to keep clean since it is removable and machine washable.

Ikea Pärup sohva – Tori

Ikea Pärup sohva, Sohvat ja noj…

Myydään muuton vuoksi uudenveroinen Ikea Pärup kahdenistuttava sohva. Väri/kangas Gunnared tummanharmaa. Pestävät päälliset helpottaa puhtaana pitämistä! Ostettu uutena 12/2022 eli ollut käytössä vaan pari kuukautta. Hp. 200e / tarjoa jos hinta piele…

Keywords: ikea pärup, pärup ikea