Ikea parvekepöytä

Terassi- & parvekepöydät – Ruokapöydät ulkokäyttöön

Terassi- & parvekepöydät – Ruokapöydät ulkokäyttöön – IKEA

IKEA-valikoimaan kuuluu taitettavat ja jatkettavat puutarhapöydät, jotka sopivat myös pienelle parvekkeelle. Löydä täydellisen mukava puutarhapöytä, …

Terassipöytä on ulkopöytä, joka sopii puutarhaan ja parvekepöytä parvekkeelle. Pyöreä terassipöytä ja monet muut ulkopöydät, nekin löydät meiltä. Katso!

Puutarhapöydät – IKEA

Puutarhapöytä, terassipöytä & parvekepöytä – IKEA

Parvekkeen kaiteeseen on ripustettu pieni valkoinen parvekepöytä, jolla on kannu, ruokalautanen ja juotavaa. Pienen parvekkeen tai terassin sisustaminen.

Puutarhapöytä ja terassipöytä takaavat parhaan mahdollisen ruokailun ulkona. Olipa valintasi puutarhapöytä tai parvekepöytä, löydät varmasti omanlaisesi.

TORPARÖ Parvekepöytä, valkoinen, 50 cm – IKEA

TORPARÖ Parvekepöytä, valkoinen, 50 cm TORPARÖ-ruokailuryhmää saa eri kokoisena – voit valita esimerkiksi pienelle kaupunkiparvekkeelle tai omakotitalon suurelle terassille sopivan mallin. Materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, joten voit keskittyä ulkoilmasta nauttimiseen.

Terassikalustesetti & puutarhakalustesetit ulos – IKEA

Terassikalustesetti & puutarhakalustesetit ulos – IKEA

Terassikalustesetti ja parvekekalustesetti sopivat koonsa puolesta niin terassille kuin parvekkeelle, miksei myös puutarhaan omenapuun alle. Osta tästä!

Puutarhakalusteet, terassikalusteet & parvekekalusteet – IKEA

Puutarhakalusteet, terassikalusteet & parvekekalusteet – IKEA

Puutarhakalusteet, parvekekalusteet ja terassikalusteet tarjoavat monia tyylejä, kokoja ja materiaaleja. Löydä mm. rottinkikalusteet ulos. Tule ostoksille!

SUNDSÖ Pöytä, ulkokäyttöön, harmaa, 65 cm – IKEA

SUNDSÖ Pöytä, ulkokäyttöön, harmaa, 65 cm Tämä tuote sopii täydellisesti parvekkeelle tai muihin pieniin tiloihin, sillä sen voi taittaa helposti kokoon. Tuote on valmiiksi koottu – ja se soveltuu myös yrityskäyttöön. Pöytä myydään valmiiksi koottuna, joten voit ottaa sen heti käyttöön.

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta … – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Kuddarna harmaa – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Kuddarna harmaa Nauti maittava ateria parvekkeella tai terassilla ulkokäyttöön suunnitellun ruokailuryhmän äärellä. Kokoontaitettavan tuolin ihastuttava tyyli syntyy akasiapuun ja jauhemaalatun teräksen yhdistelmästä. Lisämukavuutta pehmeillä istuintyynyillä.

ASKHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, kokoontaitettava … – IKEA

ASKHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, kokoontaitettava harmaanruskea vaaleanruskea harmaanruskeaksi petsattu vaaleanruskeaksi petsattu, 60×62 cm – IKEA

ASKHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, kokoontaitettava harmaanruskea vaaleanruskea harmaanruskeaksi petsattu vaaleanruskeaksi petsattu, 60×62 cm. Pieni kokoontaitettava puutarhapöytä, joka sopii syömiseen tai kahvihetkeen esimerkiksi parvekkeella tai puutarhassa. Valmistettu kestävästä ja valmiiksi petsatusta massiivipuusta, joten ylläpitotoimenpiteisiin ei tarvitse ryhtyä aivan heti.

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta … – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta/vaaleanruskeaksi petsattu – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta/vaaleanruskeaksi petsattu Nämä kestävät taittokalusteet on tehty luonnollisesta massiiviakaasiasta ja jauhemaalatusta teräksestä, ja ne ovat juuri sopivan kokoiset parvekkeelle tai viihtyisään sopukkaan puutarhassa.

Keywords: ikea parvekepöytä, terassipöytä ikea, ikea ulkopöytä, ikea grillipöytä, parvekepöytä ikea