Ikea peitelista

METOD Peitelista/pysty, valkoinen, 220 cm – IKEA

METOD Peitelista/pysty, valkoinen – IKEA

METOD Peitelista/pysty, valkoinen. Kun olet asentanut kaapit, voit viimeistellä keittiön ilmeen ammattilaisen tavoin. Tällä peitelistalla peität kätevästi …

METOD Peitelista/pysty, valkoinen. Kun olet asentanut kaapit, voit viimeistellä keittiön ilmeen ammattilaisen tavoin. Tällä peitelistalla peität kätevästi kaappien ja seinän väliin jäävän raon.

FÖRBÄTTRA Peitelista ja kiinnikkeet, valkoinen – IKEA

ABS-muovi on vahva ja vakaa materiaali, jossa on kiiltävä pinta, ja siksi se sopii täydellisesti arkipäivän käyttöesineisiin, kuten aterinlaatikoihin, …

FÖRBÄTTRA Peitelista ja kiinnikkeet, valkoinen Valkoinen peitelista helpottaa kodinkoneiden integroimista pöytä- tai korkeaan kaappiin.

Keittiön peitelevy & koristelista luovat yhtenäisen ilmeen – IKEA

Keittiön peitelevy & koristelista luovat yhtenäisen ilmeen – IKEA

Peitelista ja kiinnikkeet, harmaa. FÖRBÄTTRA Peitelista ja kiinnikkeet, valkoinen. Vertaile. UPPLÖV Peitelevy, matta tumma beige, 62×80 cm.

Koristelista keittiön kaappiin ja erilaiset keittiön peitelevyt. Koristelista luo yhtenäisen ilmeen keittiökalusteisiin. Katso keittiön peitelevyt ja keittiön koristelistat.

FIXA Työtason peitelista – IKEA

Alumiini on kevyttä ja sitä on helppo muotoilla, mutta se on silti vahvaa ja kestävää. IKEA-mallistossa alumiinia käytetään esimerkiksi keittiövälineissä, …

FIXA Työtason peitelista. Estää vettä pääsemästä työtasojen väliin.

KUNGSBACKA Koristelista, viisto, matta valkoinen – IKEA

Selkeä ja moderni ilme sekä pehmeän valkoinen mattapinta. KUNGSBACKA-etusarjat on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Luonnonvaroja säästetään antamalla pois …

KUNGSBACKA Koristelista, viisto, matta valkoinen. Mahdollista käyttää seinäkaapin alareunassa piilottamassa valaisimet, johdot ja pistorasiat tai koristeena seinä- ja korkeiden kaappien päällä. Voidaan lyhentää halutun pituiseksi.

Työtasotarvikkeet apunasi työtasojen asennuksessa – IKEA

Työtasotarvikkeet apunasi työtasojen asennuksessa – IKEA

Jalka, 88 cm. 17,- ; Työtason peitelista, 63.5x1x1.8 cm. 3,- ; Kosteussuoja.

Työtasotarvikkeet ovat apunasi keittiön uuden työtason asennuksessa. Hyödylliset työtasotarvikkeet auttavat asennuksen viimeisissä vaiheissa.

FÖRBÄTTRA Pyöristetty koristelista, korkeakiilto valkoinen …

FÖRBÄTTRA Pyöristetty koristelista, korkeakiilto valkoinen, 221 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin …

FÖRBÄTTRA Pyöristetty koristelista, korkeakiilto valkoinen, 221 cm Kiiltävät pinnat sopivat kaikille aina tyylikkäistä minimalisteista riehakkaisiin lapsiperheisiin. Kosteus ja kolhut eivät ole ongelma, ja tahrat on helppo pyyhkäistä pois. Voidaan lyhentää halutun pituiseksi.

Keittiön sokkeli yhdistää keittiösi lattialinjan – IKEA

Keittiön sokkeli yhdistää keittiösi lattialinjan – IKEA

Saatavilla myös muita vaihtoehtojaMETOD. Peitelista/pysty, 220 cm, valkoinen. METOD Peitelista/pysty, puukuvioitu musta, 220 cm. Vertaile.

Keittiön sokkeli yhdistää keittiösi alakaapistot ja lattian saumattomasti toisiinsa. Valikoimastamme löydät keittiöösi sopivat tyylikkäät sokkelit ja keittiökaappien jalat.

VEDDINGE Pyöristetty koristelista, harmaa – IKEA

Harmaat VEDDINGE-etusarjat antavat lämpimän ilmeen, ja selkeät linjat tuovat rauhallista tunnelmaa. Hyvä modernin keittiön pohja, johon voit tehdä helposti omia …

VEDDINGE Pyöristetty koristelista, harmaa. Pyöristetty koristelista sopii tyyliltään moderniin keittiöön. Mahdollista käyttää seinäkaapin alareunassa piilottamassa valaisimet, johdot ja pistorasiat tai koristeena seinä- ja korkeiden kaappien päällä.

Keywords: ikea peitelista