Ikea pinnasängyn patja

Pinnasängyn patjat – IKEA

Pinnasängyn patjat – IKEA

Pinnasängyn patja antaa vauvalle mahdollisuuden tuntea olonsa tyytyväiseksi, rennoksi ja turvalliseksi. Ne ovatkin hyvien vauvan unien kolme avainasiaa.

Pinnasängyn patja on paikka johon pikkuisen on hyvä levätä. Pinnasängyn patjamme eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, ja ne on testattu tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Pinnasängyt & pinnasänkyjen patjat – IKEA

Vauvan sängyt takaavat huolettomat unet pienokaiselle – IKEA

Vauvan sänky auttaa vanhempaakin nukkumaan yönsä hyvin, sillä lasten tuotteemme testataan maailman tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Tutustu …

Vauvansänky ja vauvansängyn patja valitaan usein jo ennen lapsen syntymää, eikä ihme, sillä hyvä vauvan sänky takaa hyvät unet koko perheelle. Katso valikoima!

PLUTTIG Vaahtomuovipatja pinnasänkyyn, 60x120x5 cm – IKEA

Päällinen voidaan pyyhkiä puhtaaksi, mutta se ei ole irrotettava.

PLUTTIG Vaahtomuovipatja pinnasänkyyn, 60x120x5 cm. Pinnasängyn patjamme on tehty turvallisista ja kestävistä materiaaleista. Niissä ei ole haitallisia kemikaaleja, ja ne on testattu tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

PELLEPLUTT Vaahtomuovipatja pinnasänkyyn, 60x120x6 cm

PELLEPLUTT Vaahtomuovipatja pinnasänkyyn, 60x120x6 cm – IKEA

Tämä käännettävä patja on valmistettu 6 cm paksusta vaahtomuovista ja se on …

PELLEPLUTT Vaahtomuovipatja pinnasänkyyn, 60x120x6 cm. Pinnasängyn patjamme on tehty turvallisista ja kestävistä materiaaleista. Niissä ei ole haitallisia kemikaaleja, ja ne on testattu tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

KRUMMELUR Vaahtomuovipatja pinnasänkyyn, 60x120x8 cm

KRUMMELUR Vaahtomuovipatja pinnasänkyyn, 60x120x8 cm – IKEA

Pinnasängyn patjamme on tehty turvallisista ja kestävistä materiaaleista.

KRUMMELUR Vaahtomuovipatja pinnasänkyyn, 60x120x8 cm. Pinnasängyn patjamme on tehty turvallisista ja kestävistä materiaaleista. Niissä ei ole haitallisia kemikaaleja, ja ne on testattu tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

HIMLAVALV 3D-patja pinnasänkyyn, 60x120x10 cm – IKEA

Lapsen ensimmäisten vuosien aikana patja saattaa joskus kastua. Myös pöly ja allergiat aiheuttavat joskus ongelmia. Siksi olemme kehittäneet tämän patjan, …

HIMLAVALV 3D-patja pinnasänkyyn, 60x120x10 cm Lapsen ensimmäisten vuosien aikana patja saattaa joskus kastua. Myös pöly ja allergiat aiheuttavat joskus ongelmia. Siksi olemme kehittäneet tämän patjan, jossa on pestävä päällinen ja huuhdeltava ja ilmakuivatettava sisäosa.

Miksi pinnasängyn patjan vetoketjussa ei ole vedintä? – IKEA

Miksi pinnasängyn patjan vetoketjussa ei ole vedintä? – IKEA Suomi

Miksi pinnasängyn patjan vetoketjussa ei ole vedintä? Pinnasänkyihin kuuluvien patjojen vetoketju on lapsiturvallinen, eli vetoketjun vedin on jätetty pois.

Suomi – Miksi pinnasängyn patjan vetoketjussa ei ole vedintä?

JÄTTETRÖTT Pussijousipatja pinnasänkyyn, valkoinen … – IKEA

JÄTTETRÖTT Pussijousipatja pinnasänkyyn, valkoinen, 60x120x11 cm – IKEA

11 cm paksun patjan omiin pusseihinsa sijoitetut jouset myötäilevät vauvan kehon …

JÄTTETRÖTT Pussijousipatja pinnasänkyyn, valkoinen, 60x120x11 cm. Pinnasängyn patjamme on tehty turvallisista ja kestävistä materiaaleista. Niissä ei ole haitallisia kemikaaleja, ja ne on testattu tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi · Vauvan sängyn patja ja petari · Ikea patja · Pinnasängyn patja · Pinnasänky · Pinnasängyn patja · VYSSA patja pinnasänkyyn · Lasten vedettävä sänky.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 7ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Koko Suomi, Tori.fi

Vaipanvaihtoalusta · Vauvan sängyn patja ja petari · Pinnasängyn patja · Lasten patja 160×70 · Ikean patja pinnasänkyyn · Lasten sänky 70x160cm · Hoitotaso: seinälle …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 212ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea pinnasängyn patja, ikea vauvan patja, ikea vyssa, ikea vyssa patja, ikea pinnasänky patja, vauva patja, ikea patja pinnasänkyyn, pinnasängyn patja ikea