Ikea rönninge

RÖNNINGE-sarja – IKEA

RÖNNINGE-sarja – IKEA

RÖNNINGE-sarja

RÖNNINGE Tuoli, koivu – IKEA

RÖNNINGE Tuoli, koivu. Tukevaa rakennetta pehmentävät puussa näkyvät syyt, jotka tekevät tuolista lämpimän ja kotoisan tuntuisen. Suoralinjainen 1950- ja 1960-lukujen tuolien inspiroima muotoilu sopii lähes kaikkiin tiloihin.

RÖNNINGE Ruokapöytä, jatkettava, koivu – IKEA

RÖNNINGE Ruokapöytä, jatkettava, koivu. Luonnollinen kokoontumispaikka aterioita, aktiviteetteja ja seurustelua varten. Tukeva rakenne ja tyylikkäästi vanheneva puupinta takaavat, että tämän pöydän ääressä syntyy mukavia muistoja vuosikausien ajan.

RÖNNINGE Baarijakkara, koivu, 75 cm – IKEA

RÖNNINGE Baarijakkara, koivu, 75 cm Nauti ateriasta korkeammalla. Kevyt skandinaavinen ilme sopii täydellisesti yhteen muiden RÖNNINGE-kalusteiden kanssa, ja vankka rakenne on ihanteellinen niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Jalkatuen kanssa voi istua mukavasti ja rennosti.

RÖNNINGE Baaripöytä, koivu, 75×75 cm – IKEA

RÖNNINGE Baaripöytä, koivu, 75×75 cm Jokainen massiivipuusta ja puuviilusta valmistettu pöytä on ainutlaatuinen puun uniikin pintakuvion ja luonnollisen värivaihtelun ansiosta. Jalkatuen metalli suojaa sitä kulumiselta. Pyöristetyt kulmat ovat lapsiturvallisemmat.

RÖNNINGE Tarjoiluvaunu, koivu, 78×39 cm – IKEA

RÖNNINGE Tarjoiluvaunu, koivu, 78×39 cm Kätevä, siirreltävä säilytystila astioiden, työpöydän tarvikkeiden tai latureiden säilytykseen. Kevyt skandinaavinen muotoilu sopii erinomaisesti muiden RÖNNINGE-sarjan tuotteiden kanssa.

RÖNNINGE / RÖNNINGE Pöytä + 4 tuolia, koivu/ … – IKEA

RÖNNINGE / RÖNNINGE Pöytä + 4 tuolia, koivu/koivu, 155/210x90x75 cm – IKEA

RÖNNINGE / RÖNNINGE Pöytä + 4 tuolia, koivu/koivu, 155/210x90x75 cm Tämä jatkettava ruokapöytä ja yhteensopivat koivusta valmistetut tuolit ovat täydellinen ratkaisu, kun tarvitaan joustavuutta. Pöydän pidentäminen ja lyhentäminen onnistuu myös yksin.

RÖNNINGE / RÖNNINGE Baaripöytä ja 2 baarijakkaraa, …

RÖNNINGE / RÖNNINGE Baaripöytä ja 2 baarijakkaraa, koivu/koivu – IKEA

RÖNNINGE / RÖNNINGE Baaripöytä ja 2 baarijakkaraa, koivu/koivu

RÖNNINGE / RÖNNINGE Pöytä + 4 tuolia, koivu/vihreä, …

RÖNNINGE / RÖNNINGE Pöytä + 4 tuolia, koivu/vihreä, 155/210 cm – IKEA

RÖNNINGE / RÖNNINGE Pöytä + 4 tuolia, koivu/vihreä, 155/210 cm Helppo koota: kussakin jalassa vain yksi kiinnike. Pöydän jalat ovat kestävää ja luonnollista massiivipuuta. Puun pinnan luonnollinen syykuvio tekee jokaisesta tuotteesta yksilöllisen ja luo kodikasta tunnelmaa.

Keywords: ikea rönninge