Ikea sisalmatto

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 200×300 cm – IKEA

LOHALS Juuttimatto, kudottu, luonnonvärinen, 200×300 cm – IKEA

Kaikilla uusilla materiaaleilla on oma ominaistuoksunsa, joka haihtuu vähitellen. Maton tuulettaminen ja imuroiminen voi auttaa poistamaan tuoksua. Matto on …

LOHALS Juuttimatto on valmistettu luonnollisesta juutista. Tämä kestävä juuttimatto on erityisen käytännöllinen ruokailutilassa, koska se on helppo imuroida.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 80×150 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen juuttimatto – IKEA

LOHALS-matto on sataprosenttista juuttia, erittäin kestävää luonnonkuitua, jonka kasvattaminen ei vaadi suuria määriä lannoitteita tai torjunta-aineita.

LOHALS Juuttimatto on valmistettu neutraalin värisestä luonnollisesta juutista. Juuttimatto on erityisen käytännöllinen eteisessä kulutuskestävyytensä ansiosta.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 160×230 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 160×230 cm. Valmistettu neutraalin värisestä luonnollisesta juutista, joka luo rauhallisen ilmeen kaikkiin tiloihin.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 160×230 cm. Valmistettu neutraalin värisestä luonnollisesta juutista, joka luo rauhallisen ilmeen kaikkiin tiloihin. Tämä kestävä matto on erityisen käytännöllinen ruokailutilassa, koska se on kudottuna helppo imuroida.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 133×195 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 133×195 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 79,99 …

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 133×195 cm Vanha suosikki, joka tuo rustiikkista ja rentoa ilmettä mihin tahansa tilaan. Valmistettu kestävästä juutista, jonka luonnollisen värivaihtelun ansiosta jokainen matto on yksilöllisen näköinen.

MORUM Matto, kudottu, sisä-/ulkokäyttöön, beige, 160×230 cm

MORUM Matto, kudottu, sisä-/ulkokäyttöön, sisä-/ulkokäyttöön beige, 160×230 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

MORUM Matto, kudottu, sisä-/ulkokäyttöön, sisä-/ulkokäyttöön beige, 160×230 cm. Moneen tilaan sopiva ja tyyliltään yksinkertainen matto, jota voi käyttää myös terassin tai pation piristämiseen. Kestää sadetta, aurinkoa, lunta ja likaa ja on helppo puhdistaa.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 230 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 230 cm Valmistettu neutraalin värisestä luonnollisesta juutista, joka luo rauhallisen ilmeen kaikkiin tiloihin.

LOHALS Matto, kudottu, luonnonvärinen, 230 cm Valmistettu neutraalin värisestä luonnollisesta juutista, joka luo rauhallisen ilmeen kaikkiin tiloihin. Tämä kestävä matto on erityisen käytännöllinen ruokailutilassa, koska se on kudottuna helppo imuroida.

LOHALS Matto, kudottu, 300 cm – IKEA

LOHALS Matto, kudottu, 300 cm Juutin luonnolliset värivaihtelut tekevät jokaisesta matosta uniikin. Sopii hyvin olohuoneeseen tai ruokapöydän alle.

LOHALS Matto, kudottu, 300 cm Juutin luonnolliset värivaihtelut tekevät jokaisesta matosta uniikin. Sopii hyvin olohuoneeseen tai ruokapöydän alle. Sileän pinnan ansiosta tuolit on helppo siirtää sivuun imuroinnin ajaksi. Täydellinen kaveri kaikille lattiatyypeille, myös lämmitetyille lattioille.

Käytävämatot & eteisen matto edullisesti – IKEA

Käytävämatot & eteisen matto edullisesti – IKEA

Käytävämatot & pienet matot. Käytävämatto tekee pitkistä ja kapeista käytävistä kotona käytännöllisiä ja kauniita tiloja. Eteismatto koristaa ja suojelee …

Käytävämatto ja eteisen matto on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Katso kattava valikoima käytävämattoja, eteisen mattoja ja pieniä mattoja.

VODSKOV Matto, kudottu, luonnonvärinen/vaaleanharmaa …

VODSKOV Matto, kudottu, luonnonvärinen/vaaleanharmaa, 133×195 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

VODSKOV Matto, kudottu, luonnonvärinen/vaaleanharmaa, 133×195 cm Tämä luonnollisesta juutin ja sisalin sekoituksesta valmistettu kestävä matto on neutraalin sävyinen ja luo rauhallista ja harmonista tunnelmaa. Sileäksi kudottu matto sopii erinomaisesti ruokapöydän alle.

Keywords: ikea sisalmatto, ikea lohals matto 200×300, sisalmatto ikea, ikea lohals 200×300, sisal matto ikea