Ikea söderhamn rahi

SÖDERHAMN Rahi, Gunnared beige – IKEA

SÖDERHAMN Rahin runko Tähän sarjaan kuuluu erilaisia istuinosia, joita voi käyttää yksinään tai yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi.

SÖDERHAMN Rahi, Gunnared beige 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu Irrotettava ja konepestävä päällinen on helppo pitää puhtaana. Tähän sarjaan kuuluu erilaisia istuinosia, joita voi käyttää yksinään tai yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi.

SÖDERHAMN Rahi, Tonerud harmaa – IKEA

SÖDERHAMN Rahi, Tonerud harmaa Voit tehdä SÖDERHAMN-sohvastasi entistä mukavamman lisäämällä siihen tämän rahin. Loistava paikka lepuuttaa jalkoja – ja se tarjoaa myös lisää istumatilaa vieraille. Voit käyttää rahia jalkojen lepuuttamiseen, lisäistuimena tai mukavana sohvan jatkeena.

SÖDERHAMN Rahi, Fridtuna tummanharmaa – IKEA

SÖDERHAMN Rahi, Fridtuna tummanharmaa Voit tehdä SÖDERHAMN-sohvastasi entistä mukavamman lisäämällä siihen tämän rahin. Loistava paikka lepuuttaa jalkoja – ja se tarjoaa myös lisää istumatilaa vieraille. Voit käyttää rahia jalkojen lepuuttamiseen, lisäistuimena tai mukavana sohvan jatkeena.

SÖDERHAMN Rahi, Viarp beige/ruskea – IKEA

SÖDERHAMN Rahi, Viarp beige/ruskea Voit tehdä SÖDERHAMN-sohvastasi entistä mukavamman lisäämällä siihen tämän rahin. Loistava paikka lepuuttaa jalkoja – ja se tarjoaa myös lisää istumatilaa vieraille. Voit käyttää rahia jalkojen lepuuttamiseen, lisäistuimena tai mukavana sohvan jatkeena.

SÖDERHAMN Rahin päällinen, Gunnared beige – IKEA

SÖDERHAMN Rahin päällinen, Gunnared beige Lisää rahi ja tee SÖDERHAMN-sohvasta entistä mukavampi. Tämä irrotettava beige Gunnared-päällinen sopii rahiin täydellisesti, ja se on helppo pestä tai vaihtaa tyylin päivittämiseksi. Irrotettava ja konepestävä päällinen on helppo pitää puhtaana.

SÖDERHAMN Rahi, Blekinge valkoinen – IKEA

SÖDERHAMN Rahi, Blekinge valkoinen

SÖDERHAMN-sohvat – 10 vuoden takuu – IKEA

SÖDERHAMN-sohvat – 10 vuoden takuu – IKEA

SÖDERHAMN-sohva on mukavan matala sohva. Suunnittele sohva ja yhdistä eri osia – saat kotiisi mittatilaussohvan. Tutustu SÖDERHAMN-sarjaan!

SÖDERHAMN Rahin runko – IKEA

SÖDERHAMN Rahin runko Tähän sarjaan kuuluu erilaisia istuinosia, joita voi käyttää yksinään tai yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi.

SÖDERHAMN Rahi, Lejde harmaa/musta – IKEA

SÖDERHAMN Rahi, Lejde harmaa/musta Jos sohvan ulkomuoto miellyttää, kokeile myös istumista! Syvät istuimet, liikuteltavat selkätyynyt ja pehmeä päällinen tekevät istuimesta erityisen mukavan. Luo oma yhdistelmäsi, istuudu ja ota rennosti.

Keywords: ikea söderhamn rahi