Jysk myymäläpäällikkö

Myymäläpäällikkö | Finland – JYSK

Myymäläpäällikkö | Finland

Myymäläpäällikkö 37,5h Kaisaniemeen. 00100, Helsinki, Kaisaniemenkatu, Finland. Kokopäiväinen. Puhelinnumero: +358 29 1230489.

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ Myymäläpäällikkönä saat kokonaisvastuun yhdesä JYSK-myymälästä Suomessa. Tämä tarkoittaa, että johdat myymäläsi suoriutumista ja takaat, että asikkaamme kohtaavat houkuttelevan myymälän ja tiimisi on motivoitunut. Tämä edellyyttää sinulta myymäläaktiviteettien suunnittelua ja priorisointia optimoidaksesi suoritustason ja ylität myymäläsi tavoitteet. Tämä sisältää muun muassa jatkuvaa tuotteiden esillelaittojen ja saatavuuden varmistamista. Myymälätyöhön myös itse osallistumisen rinnalla sinulla on vastuullasi toteuttaa JYSKin johtajuusoppeja käytännössä. Myymäläpäällikkönä työskenteleminen tarkoittaa, että vastuullasi on rekrytointi, koulututtaminen, kehittäminen ja tiimisi motivointi. Tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää aina vahvin mahdollinen tiimi, joka varmistaa asikkaiden tarpeiden täytttämisen.

Myymäläpäällikkö koulutus | Finland – JYSK

Myymäläpäällikkö koulutus | Finland

Myymäläpäällikkö 37,5h/vko Keravan myymälään. 04250, Kerava, Peltomäenkatu 2, Finland. Kokopäiväinen. Puhelinnumero: +358 44 4100263.

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ KOULUTUS Myymäläpäällikköharjoittelun tavoitteena on valmistaa sinut ottamaan johdettavaksesi yksi JYSK Suomen myymälöistä lähitulevaisuudessa. Moninainen koulutusohjelma on yhdistelmä teoreettisia koulutuksia, mutta myös käytännön opettelua myymälöissä ja koulutusmoduulien välissä työskentelet täysiaikasesti valitussa myymälässä. Kokonaisuudessaan harjoittelu sisältää koulutusta johtamiseen, johtamisen työkaluihin ja myymälätoimintoihin. Toisin sanoen saat hyvän pohjan valita ja johtaa vahvaa tiimiä, saattaa myymälä huipputuloksiin ja varmistaa loistavan asiakaskokemuksen myymälässäsi. Koulutus on täysin palkallista aikaa. Myymäläpäällikköharjoittelijana työskentelet ja opiskelet 10 kuukauden ajan läheisessä yhteistyössä muiden harjoittelijoiden, kouluttajien ja osaavien mentoreiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että tulet osaksi fantastista yhteisöä ja energistä, omistautunutta voittamisen kulttuuria. Tule tiimiimme ja luo tulevaisuuttasi kanssamme – myymäläpäällikköharjoittelijana JYSKissä!  

Myymäläpäällikkö 37,5h Kaisaniemeen – JYSK

Myymäläpäällikkö 37,5h Kaisaniemeen | JYSK

Rekisteröidy JYSK uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut, inspiroivat ideat ja kilpailut.

Myymäläpäällikkö 37,5h/vko Keravan myymälään – JYSK

Nämä mahtavat termit kulkevat mukana JYSK-myymäläpäälliköiden päivittäisessä … saa tiukan paikan tullen tukea JYSK Kauhajoen myymäläpäällikkö Manulta.

Myymälät – JYSK

Myymälät | JYSK

Samaan aikaan apulaismyymäläpäällikkön roolissa olet myymäläpäällikön sijainen, kun hän ei ole paikalla. Suunnitelet, delegoit ja seuraat erilaisia tehtäviä …

Heidin matkassa myymäläpäälliköksi – ihmisten johtaminen

Nyt ollaan siinä pisteessä, kun koko kurssiporukka on saavuttanut tason, jolla haastaminen, kyseenalaistaminen ja oivalluttaminen avoimin kysymyksin sujuu kuin vettä vaan.

Apulaismyymäläpäällikkö | Finland – JYSK

Apulaismyymäläpäällikkö | Finland

APULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ Apulaismyymäläpäällikkönä olet tärkein tuki myymäläpäälliköllesi ja yhdessä johdatte päivittäistä toimintaa myymälässänne. Yhtenä päävastuistasi seuraat myynnillisiä avainlukuja myymälässä ja varmistat, että sinä ja tiimisi saavutatte myyntitavoitteet. Lisäksi sinun tulee työskennellä koko tiimisi kanssa yhdessä maksimoidaksesi myymälän potentiaalin erilaisten kampanjoiden, konseptien ja laadukkaiden työkalujen käytön avulla. Apulaismyymäläpäällikkönä työskentely tarkoittaa myös johtamista esimerkillä. Niinpä iso osa työnkuvaasi on kollegoidesi motivointi, kouluttaminen ja tiimin kehittäminen. Sinun päivittäiset työtehtäväsi sijoittuvat myymälään muiden mukana, jotta voit ohjata myyntiä ja motivoida tiimiäsi tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua jatkuvasti. Samaan aikaan apulaismyymäläpäällikkön roolissa olet myymäläpäällikön sijainen, kun hän ei ole paikalla. Suunnitelet, delegoit ja seuraat erilaisia tehtäviä myymälässäsi.

Tulevaisuutesi vähittäiskaupan työpaikat | JYSK Suomi

JYSKissä kehittymisesi on meille tärkeää, kyvyt palkitaan ja menestystä juhlitaan. Lue täältä lisää, millaista on työskennellä eri positioissa myymälöissämme.

Myymäläpäällikkö JYSK Redi 37,5h/vko – Duunitori

Myymäläpäällikkö JYSK Redi 37,5h/vko – JYSK Oy – Työpaikat – Duunitori

Avoin työpaikka: Myymäläpäällikkö JYSK Redi 37,5h/vko – JYSK Oy, Helsinki. Duunitorilla lisäksi yli 30 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!

Keywords: jysk myymäläpäällikkö