Rusta verhotangot

Verhotangot ja -kiskot – Rusta

Rusta – Näin ripustat verhot tyylikkäästi

Verhotanko toimii verhojen tyylikkäänä kehyksenä. Verhotankomme ovat helppoja asentaa ja niiden pituus on säädettävissä, joten löydät helposti mallin, joka …

Valitse verhoille, seinille ja ikkunoihin oikeat verhokiskot ja verhotangot parhaan vaikutuksen luomiseksi. Rustan valikoimasta löydät kaiken tarvitta…

Verhotankosarja Rakel 180-350 cm Valkoinen – Rusta

Verhotankosarja Rakel 180-350 cm Valkoinen – Verhotarvikkeet – Rusta.com

Verhotanko, sisältää tangon, seinäkiinnikkeet ja päätynupit maalatusta teräksestä. Säädettävä pituus. Saatavana useita värejä.

Verhotangot, verhokiskot ja verhotarvikkeet – Puuilo

Verhotangot, verhokiskot ja verhotarvikkeet | Puuilo

Verhotangot on kehitetty ennen kaikkea verhojen ripustusratkaisuiksi, mutta tänä päivänä verhotankovalikoiman alati kasvaessa ne ovat myös keskeinen osa …

Osta Puuilolta verhotanko, verhokisko tai verhotarvikkeet upeasta valikoimasta, joka tarjoaa miellyttävästi valinnanvaraa. Tervetuloa onnistuneille ostoksille!

Verhotangot ja verhotarvikkeet | Verhotanko verkosta – K-Rauta

Löydä kotiisi ja sisutukseesi sopiva verhotanko K-Raudasta. Meiltä myös verhokiskot, ripustimet, nipistimet ja muut verhotarvikkeet. Tilaa nyt!

Verhotangot eri tyyleissä – JYSK

Verhotankoja eri tyyleissä edullisesti | JYSK

Verhotankoa valittaessa kannattaa miettiä valittuja verhoja, ikkunan kokoa, värejä ja materiaaleja. JYSKistä löytyy kattava valikoima erikokoisia ja …

Laaja valikoima verhotankoja. Valitse esimerkiksi musta, valkoinen tai metallinen verhotanko tyylisi mukaan. Tutustu ja osta verkkokaupassa JYSK.fi. Click & Collect ✓ Hintatakuu ✓ Rajoittamaton palautusoikeus ✓

SCALA D19 210-380 antiikkimessinki … – Eurokangas

SCALA D19 210-380 antiikkimessinki antiikkimessinki – Eurokangas

Säädettävä Kirsch-verhotanko, jossa moderni ja ajaton design. Tanko sopii erinomaisesti verhoille kujalla, sekä purjerenkailla. Verhotangon kannakkeet ovat …

SCALA D19 210-380 antiikkimessinki antiikkimessinki – Säädettävä Kirsch-verhotanko, jossa moderni ja ajaton design. Tanko sopii erinomaisesti verhoille kujalla, sekä purjerenkailla. Verhotangon kannakkeet ovat säädettävissä niin, että välimatka seinästä verhoon voi olla 10-15 cm. Säätö mahdollistaa sen, että verho laskeutuu vapaasti, eikä se lepää ikkunalautaa vasten. Tangon pituus on säädettävissä 210 – 380 cm välillä. Tangon mukana tulee kolme säädettävää kannaketta.

Verhokiskot, verhotangot ja tarvikkeet – Eurokangas

Sopiiko sisustukseesi huomaamaton verhokisko vai näyttävä verhotanko? Eurokankaasta löydät varmasti sopivat verhokiskot ja -tangot sekä verhotarvikkeet.

Eurokankaasta löydät tarpeisiisi sopivat verhokiskot ja verhotangot sekä verhojen ripustamiseen ja asentamiseen tarvittavat tarvikkeet. Tilaa helposti verkkokaupasta.

Verhotangot ja verhotankotarvikkeet – Karkkainen.com

Verhotangot ja verhotankotarvikkeet | Karkkainen.com verkkokauppa

Verhotangot ja -tarvikkeet Helpota verhojen asentamista verhotarvikkeilla. … Huomaamattomat verhotangot ovat esimerkiksi Kirsch C- verhotanko sekä …

Verhotangot ja -tarvikkeet

Helpota verhojen asentamista verhotarvikkeilla. Suomen neljä vuodenaikaa innostavat sisustajia usein verhojen ostoon. Keväällä ja kesällä on ihana vaihtaa raikkaat, kevyet verhot raskaampien sekä tummempisävyisten talviverhojen tilalle. Innokkaimmilla verhojen vaihtajilla on usein myös käytössä lisäksi niin sanotut jouluverhot. Pääsiäisen ajan ikkunoita saattaa koristaa kana- tai pupukuvioiset pääsiäisverhot.

Mielekkääseen verhojen laittamiseen sekä vaihtamiseen on tarjolla paljon erilaisia verhotarvikkeita, jotka auttavat verhojen kiinnittämisessä. Oikeilla tuotteilla verhon saa pysymään kauniisti ja ryhdikkäästi paikoillaan.

Verhotangot kodin tyylin mukaan
Verhotanko on ikkunan yläpuolelle kiinnitettävä tanko tai vaijeri, johon verhot kiinnitetään pujottamalla tai erilaisilla verhonipistimillä. Verhotankoja on koristeellisia, hillittyjä sekä täysin huomaamattomia. Jokaisen makuun löytyy varmasti oikeanlaiset verhotangot, joilla verhojen laitto onnistuu.

Kodin tyyliin sopiva verhotanko on osa sisustusta. Verhotangon koristeellisin osa on verhotangon päässä oleva nuppi, pallo tai jokin muu koriste. Päätykoristeelliset verhotangot antavat verhoille kauniit puitteet. Huomaamattomat verhotangot ovat esimerkiksi Kirsch C- verhotanko sekä erilaiset verhokiskot. Huomaamattomat verhotangot kiinnitetään joko seinään tai erillisen listan taakse.

Verhotankopaketissa tulee seinäkiinnitykseen sopivat helat mukaan, mutta tarvittaessa seinäkiinnikkeitä voi hankkia myös lisäosina.

Verhot saavat ryhdikkyyttä oikeanlaisilla kiinnittimillä
Ei ole aivan sama, millä kiinnittää verhot tankoon. Vääränlaiset tai liian vähäiset verhojen kiinnittimet voivat pitää kyllä verhon paikoillaan, mutta usein ne jäävät ruman näköisesti roikkumaan. Kun verho kiinnitetään napakasti ja tarpeeksi useasta kohtaa kiinni tankoon, se pysyy nätisti paikollaan ja näyttää siistiltä.

Monille verhotangoille voi kiinnittää useammanlaista kiinnikettä. Pyöreään tankoon soveltuvat yhtä hyvin nipistimellä oleva verhorengas, kuin myös niin sanottu purjerengas. Purjerengas on verhoon kiinteästi kiinnitettävä rengas, joka sopii erityisen hyvin raskaisiin, paksua kangasta oleviin verhoihin.

Verhokiskojen kiinnittimet ovat yleensä pieniä ja huomaamattomia kiinnittimiä, jotka pujotetaan verhokiskon sisään. Kiskokiinnityksellä verhot pysyvät hyvin paikoillaan, kunhan nipistimellä toimivia kiinnittimiä on tarpeeksi. Nipistinkiinnityksellä olevat verhot ovat nopea ja helppo asentaa sekä vaihtaa.

Kaihtimet verhojen kaveriksi
Hyvää näkösuojaa sekä valosuojaa tuovat erilaiset kaihtimet. Usein ikkunalla olevat verhot ovat vain koristeena, eivätkä niinkään näköesteenä. Kun on tarve saada näköestettä ikkunaan, kaihtimet tuovat silloin erinomaisen avun. Kaihdin kiinnitetään ikkunan ylälaitaan, seinään tai kattoon mukana tulleilla kiinnittimillä.

Kaihtimet ovat helposti laskettavia sekä ylös nostettavia. Alumiinisälekaihtimen säleitä suuntaamalla luonnonvalon määrää on helppo säädellä. Kaihtimet voivat olla myös ainoana verhona ikkunassa, mikäli kangasverhoja ei tahdota käyttää.

Uusien verhojen myötä tulee monesti tarvetta uusia myös verhojen kiinnittämiseen tarkoitetut verhotangot sekä kiinnittimet. Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy verhotarvikkeet jokaisen makuun ja tarpeeseen. Hyvillä tarvikkeilla saa verhot asetettua kauniisti esille, eikä se vaadi kohtuuttomia ponnisteluja.

Verhotarvikkeet | Prisma verkkokauppa

Kirsch U-nipistinliuku 20kpl/pss · Hasta nipistimet liukuun kiiltävä 20kpl · Kirsch verhonipistin koukulla 10kpl/pss sinkitty · Hasta u-liuku 10kpl · Verhotanko …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Verhotarvikkeet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Keywords: rusta verhotangot, rusta verhotanko, verhotanko rusta, verhotangot rusta